Telefon: +36-20-405-6161 | +36-1-203-2991 | E-mail: fogaszat@eteledental.hu

Expressz fogsor készítés 1 hét alatt!

Expressz fogsor készítés 1 hét alatt! Expressz fogsor készítés 1 hét alatt!

Vannak olyan dolgok amik ráérnek. Van azonban, mikor nagyon-nagyon fontos, hogy valami gyorsan meglegyen. Ilyen lehet az is, ha fogsorra van szüksége! Ezért vezettük be Expressz Fogsor szolgáltatásunkat!

Hétfőtől hétfőig el is készülhet az új fogsora!

A fogsor elkészítéséhez 4 időpontra van szükség a következő megadott napokon:

  1. Hétfő délután
    Mindkét fogsorról készítünk lenyomatot, akár alsó protézis, akár felső fogprotézis készül. Az elkészült lenyomatokat a fogtechnikai laboratóriumba küldjük.
  2. Szerda délután
    A laboratóriumból visszaérkező úgynevezett egyéni kanállal ismét lenyomatot készítünk, mely alapján a fogakat elhelyezik majd a fogsorba. Ez a folyamat biztosítja, hogy az Ön szájába pontosan illeszkedjen a műfogsor, és a harapása is megegyezzen az eredetivel. A pontos minta elkészültével a fogorvosa segítségével komoly döntéseket hoz majd, többek közt, hogy az Ön szájába melyik fogalak, fogméret és fogszín illik legjobban, ez azért is fontos, hogy a mosolya természetesen hathasson. Ez egy második esély is egyben: ha volt bármi, amit nem szeretett természetes fogaiban, esetleg azoknak az állásában, most változtathat rajta.
  3. Péntek délután
    A fogsor minta próbája következik. Itt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott fogszín és a fogak alakja megfelelő-e. A harapás kényelmes-e, és az illeszkedése megfelelő. Amennyiben mindent rendben találunk, akkor a készrevitel következik. A laboratóriumba visszaküldött mintát véglegesítik. Elkészítik a végleges műfogsort.
  4. Hétfő délután

Az elkészült fogsor első próbájára és egyben átadására kerül sor. Megmutatjuk, hogyan kell viselni és használni. Átadjuk az ápolásához szükséges kezdőcsomagot. A műfogsort a következő konzultációig (4-5 nap) bent kell tartania a szájában. Fogorvosa, amennyiben szükséges alakít a műfogsoron, hogy a lehető legjobban illeszkedjen, és viselése kényelmes legyen.

Az 1 hét alatti Express Fogsor készítést abban az esetben vállaljuk, ha fogat nem kell húzni. Ha foghúzásra van szükség, a gyógyulási időt ki kell várni, addig nem lehet elkezdeni a műveleteket. Gyógyulás után azonban már vállalni tudjuk a hétfőtől-hétfőig történő fogsor készítést!

Az Expressz Fogsor Készítés további feltétele, hogy az első alkalommal a készítendő fogsor árának a felét ki kell fizetni, a másik felét pedig átadáskor.

Ha van meglévő törött fogsora, azt díjmentesen megjavítjuk, hogy használhassa, amíg az új elkészül!

A műfogsorral kapcsolatos teendőket és egy hozzá tartozó kezdő tisztító csomagot adunk ajándékba.

Bár a műfogsor viselése hamar, mindössze pár nap alatt mindennapi rutinná válik, akkor is roppant fontos, hogy megfelelő időközönként ellátogasson a fogorvosához, hiszen így őrizheti meg szájának, és az esetleg meglévő természetes fogak egészségét.

Információt, időpontot szeretne?

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Telefonszám(*)
Kérjük adja meg a telefonszámát

Spam védelem(*)
Kérjük pipálja be a négyzetet!

Hol talál minket?

Kapcsolódó elemek