Telefon: +36-20-405-6161 | +36-1-203-2991 | E-mail: fogaszat@eteledental.hu

Fogorvosi vizsgálat és kontroll

Fogorvosi vizsgálat és kontroll Fogorvosi vizsgálat és kontroll

Ne akkor jelentkezzen fogorvosi vizsgálatra, mikor már gond van a fogaival!

Nem könnyű, mikor fogászati problémáink folyamatos kellemetlenséget, akár fájdalmat okoznak számunkra, megkeserítve a hétköznapjainkat. Ilyenkor csak arra vágyunk, hogy a problémánkat a lehető legegyszerűbb módon, minimális idő alatt  megoldjuk.

Ha Ön Budapesten a 11. kerületben vagy annak környékén él, akkor erre a kézenfekvő és gyors megoldást kínál az Etele Dental Fogászat.

Rendelőnk nyugodt, családias környezetben  gondoskodik arról, hogy az Ön igényeihez igazodó, értékarányos és gyors megoldást  találjon fogászati problémájára. Rendelőnk felkészült orvosi csapata és magas szintű felszereltsége biztosítja a professzionális ellátást.

Miért szükséges a rendszeres (félévenkénti) fogorvosi vizsgálat?

Rendszeres fogorvosi vizsgálat segítségével még időben felfedezhetők és kezelhetők a fogászati problémák, fogszuvasodás, fogkő felhalmozódása. Ön így időben kezeltetheti fogproblémáit, mielőtt azok nagyobb gondot okozhatnának.

A legtöbben csak az elviselhetetlen fájdalom miatt veszik rá magukat arra, hogy fogorvosi székbe üljenek, pedig kis odafigyeléssel a fájdalom megelőzhető lenne. Ráadásul ha már fáj a fog, akkor általában a kezelési is több kerül (hiszen már nagyobb a romlás mértéke), mintha kezdeti stádiumban kezelni tudjuk azt.

A későbbi problémák elkerüléséért a legtöbbet akkor teheti, ha a megfelelő szájhigiénia mellett félévente felkeresi fogorvosát, aki egy fogorvosi vizsgálat során alaposan ellenőrzi fogai állapotát.

Ezzel az egyszerű módszerrel Ön jelentős kellemetlenségtől és többletköltségtől mentheti meg magát, hiszen a fogászati problémák maguktól, fogorvosi beavatkozás nélkül nem múlnak el, és idővel, sokkal súlyosabbá válhatnak.

A fogorvosi vizsgálat a legjobb lehetőség, hogy időben kiderüljenek fogászati problémái!

Ha fogászati problémájának megoldása már nem tűr halasztást, akkor egy fogászati konzultáció során ismerheti meg a különböző kezelési lehetőségeket.

Mi történik a fogorvosi vizsgálat során?

  • Első lépés a fogak és az íny vizsgálata. Ebbe beletartozik a fogak egyenkénti ellenőrzése és helyzetének felvétele.
  • A teljes állapotfelmérés egy precíz folyamat, amelynek végeztével a fogorvos összegzi milyen beavatkozásokra lesz szükség, mely fogai szorulnak ellátásra. Ha Ön kéri és esete összetettebb, kap egy írásos kezelési tervet a probléma optimális megoldására.  A kezelési terv részletesen tartalmazza a beavatkozásokat, az alkalmakat és a költségeket.
  • A konzultáció alkalmával kezelőorvosa érthetően elmagyarázza a különböző beavatkozások előnyeit és hátrányait, illetve tájékoztatja az ezekhez kapcsolódó költségekről is.

Mi tegyen, ha szeretné a lehető legegyszerűbben és a legrövidebb időn belül megtudni, hogy mi a fogászati problémája és arra mi az optimális megoldás?

Kérjen időpontot egy fogorvosi vizsgálatra melynek költsége 5.000 Forint. A fogorvosi vizsgálat árát az első beavatkozás során jóváírjuk!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Információt, időpontot szeretne?

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Telefonszám(*)
Kérjük adja meg a telefonszámát

Spam védelem(*)
Kérjük pipálja be a négyzetet!

Hol talál minket?

Kapcsolódó elemek