Telefon: +36-20-405-6161 | +36-1-203-2991 | E-mail: fogaszat@eteledental.hu

Magán szájsebészet Budapest 11. kerület Újbuda

Magán szájsebészet Budapest 11. kerület Magán szájsebészet Budapest 11. kerület

Talán Ön is fél a szájsebészet szó hallatán, és úgy gondolja, hogy a bölcsességfog eltávolítás, a bölcsességfog műtét, a foghúzás, a fogciszta műtét, a gyökércsúcs rezekció fájdalmas beavatkozás. 

Nincs fogászat szájsebészet nélkül

Ezek a félelmek alaptalanok! Újbudai Magán szájsebészetünk, fájdalommentesen, minimális „lelki stressz” mellett végzi a foghúzást, bölcsességfog eltávolítást és a különböző műtéteket. Szájsebészeti rendelésünk korszerű eszközei, és a ma ismert leghatékonyabb érzéstelenítő anyagok használata biztosítja a teljes fájdalommentességet. Képzett és kedves szájsebészeink jól ismerik az Ön esetleges félelmeit és szorongásait, és képesek úgy kezelni, hogy ellenérzései teljesen alaptalanok legyenek.

Magán szájsebészet - megoldás a félelmekre?

A fogmegtartó szemléletünk ellenére sajnos előfordul, hogy nem kerülhetjük el a foghúzást. A bölcsességfog is okozhat olyan problémát, amely annak eltávolítását teszi szükségessé. Ritkán szükség van tényleges műtétekre is. Ilyen esetben Önt szájsebész orvosunkhoz irányítjuk. 

A beavatkozást mindig megelőzi egy konzultáció, ahol részletesen ismertetjük a beavatkozást menetét és lépéseit. Azért, hogy a legkisebb kényelmetlenséget okozzuk, Önnek mindig röntgen alapján dolgozunk, így a szájsebész a lehető legkönnyebben és leggyorsabban képes a fogat eltávolítani.

A kezelést követően tájékoztatjuk Önt milyen teendőket kell betartania a foghúzás vagy a műtét után, szükség szerint utógondozásban is részesül.

Szájsebészet ügyelet Budapest XI. kerület

Hirtelen felmerülő fogproblémánál szájsebészet ügyelet igénybevételére is van lehetőség, ilyen esetben egyenesen a szájsebész orvosunkhoz irányítjuk.

Rendelőnk NEM biztosít 0-24 órás fogorvosi ügyeletet!

Amennyiben Önnek sürgős szájsebészeti ellátásra lenne szüksége, hívja az alábbi telefonszámot nyitvatartási időnkben, és amennyiben fogorvosainknak van szabad időpontja, akár azonnal el tudjuk Önt látni.

Szájsebészet ügyelet nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9.00-19.00 között

Szombat: 8.00-15.00

Vasárnap zárva!

Szájsebészet Budapest 11. kerület Újbuda

Fogászatunkon a kezelésekhez kapcsolódó valamennyi ambuláns szájsebészeti beavatkozást elvégezzük. bölcsességfog műtét

Mikor szükségesek a szájsebészeti beavatkozások?

Az áttörés során megrekedt fogak eltávolítása

Néha előfordul, hogy egyes fogak nem vagy csak részlegesen törik át a fogínyt. Ezek aztán gyulladást, kellemetlenebb esetekben cisztákat is létrehozhatnak. Érdemes a „megrekedt” fogakat minél hamarabb eltávolítani. Ez is a szájsebészet feladata.

Foggyökér eltávolítás

Foggyökér eltávolítás szükséges, ha a normál eljárással nem sikerült kihúzni a fogat.

Foggyökér eltávolítás szükséges, ha:

• a foghúzás során gyökérdarab marad az ínyben

• rendkívül görbe gyökerek esetén

• a szomszédos fogak a gyökér fölé dőlnek

Bölcsességfog húzás, bölcsességfog eltávolítás

A bölcsességfogak normális fejlődéséhez a legtöbbünknél nincs elég hely. Mivel a bölcsességfog nem tud rendesen kibújni, gyakori azok szuvasodása. Gyakran előfordul, hogy az előttük álló fogakat nyomják előre, ami harapási rendellenességekhez, torlódáshoz vezethet. Ilyen esetekben szükséges a bölcsességfog húzás, vagyis a bölcsességfog eltávolítása.

Gyökércsúcs rezekció

A gyökércsúcs rezekció olyan szájsebészeti eljárás, melynek célja a fog megtartása. A gyökércsőcs rezekció akkor szükséges, ha a gyökércsúcson ciszta alakult ki. Ez ritkán gyökértömés után alakul ki. A gyökércsúcs rezekció során eltávolítjuk a gyökértömött fog fertőzött gyökércsúcsi részét. Kattintson ide, ha bővebben szeretne olvasni a gyökércsúcs rezekcióról.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi megváltoztatjuk véleményét.

Információt, időpontot szeretne?

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Telefonszám(*)
Kérjük adja meg a telefonszámát

Spam védelem(*)
Kérjük pipálja be a négyzetet!

Hol talál minket?

Kapcsolódó elemek

 • Fájdalommentes fogászat

  Nagyon sokakat rettent el a félelem és a régi rossz tapasztalatok attól, hogy elmenjek fogorvoshoz. A legtöbben már csak akkor ülnek fogorvosi székbe, amikor már nagy a baj, és a fájdalom elviselhetetlen. Ha pedig a fog már fáj, a fogorvosi kezeléssel járó stressz még inkább kedvünket szegi. Ilyenkor a legtöbben fájdalommentes fogászat keresésével próbálják enyhíteni félelmüket.

 • Fogorvosi ügyelet, fogászati ügyelet, szájsebészet ügyelet Budapest

  Rendelőnk NEM biztosít 0-24 órás fogorvosi ügyeletet!

  Amennyiben Önnek sürgős fogorvosi, szájsebészeti, fogászati ellátásra lenne szüksége, hívja az alábbi telefonszámot nyitvatartási időnkben, és amennyiben fogorvosainknak van szabad időpontja, akár azonnal el tudjuk Önt látni.

 • Szájsebészet árak
 • Bölcsességfog húzás, bölcsességfog műtét

  A bölcsességfogaink az utolsóak a fogsorban, legtöbbször nehezen hozzáférhetőek ezért tisztításuk is nagyon nehéz. Így nagyobb eséllyel lyukadnak ki. Ha már előrehaladott a bölcsességfog szuvasodása vagy gyulladása, és emiatt a fogat már nem lehet megmenteni, a bölcsességfog húzás elkerülhetetlen. A beavatkozás mindig helyi érzéstelenítésben történik,orvosaink a jelenleg leghatékonyabb érzéstelenítő szereket használják, így fájdalommentesen, a lehető legkisebb lelki stressz mellett mehet végbe a bölcsességfog húzás.